KSW promotor je izjavio kako Aleksander Emalienko ima hepatitis C

Aleksander EmelianenkoKSW* promotor Maciej Kawulski je potvrdio kako je Aleksander Emelianenko morao zbog medicinskih razloga odgoditi borbu sa Mariusz Pudzianowskim.

„Planirali smo staviti Mariusz Pudzianowskog protiv Aleksander Emelianenka ali se dogodila neprijatna stvar“ izjavio je Kawulski za Polstat News. „Aleksander je dobio hepatitis C, ozbiljno oboljenje i mi ne želimo riskirati zdravlje Mariusza ili bilo kojeg našeg drugog borca u takvoj borbi. Sada možemo sa sigurnošću izjaviti kako se dogovor između našeg promotora i Aleksandera neće moći ostvariti.“

Glasine kako Emelianenko, koji se nedavno profilirao kao najveći negativac u MMA ima neki oblik hepatitisa kruže od ljeta 2008 godine kada je objavljeno kako je Rus odgodio borbu sa Paul Buentellom nakon što je na testu pokazano da je pozitivan na hepatitis B.
http://www.mma-id.com/

Emelianenko se od tada borio četiri puta iako samo u Rusiji i Azerbeđanu što je samo potaknulo spekulacije kako mu je ograničeno gdje se može boriti zbog svog oboljenja.

Ako su glasine točne a Emelianenko ga ima tada bi ostali MMA promotori širom svijeta trebali slijediti KSW i odbiti borbu sa njime zbog rizika za ostale borce.


*KSW - Konfrontacja Sztuk Walki


LINK

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)