Dopune Američke agencije za hranu i lijekove uputa za Victrelis (boceprevir)

HCVAmerička agencija za hranu i lijekove (FDA) je odobrila dopunu uputa za Victrelis (boceprevir) koje uključuju nova korisna virološka pravila. Odjeljak 2, doziranje i primjena, tablica 1 je revidirana tako da sadrži: Ako je pacijentove HCV-RNA veći ili jednak 1000 IU/mL u osmom tjednu tretmana, tada se prekida trostruki režim.

Ova izjava se također odražava u pod-sekciji 2.4 Prekid doziranja na osnovi korisnosti tretmana: Preporučen je prekid terapije kod svih pacijenata sa:

  1. HCV-RNA nivoima većim ili jednakim 1000 IU/mL u osmom tjednu tretmana ili
  2. HCV-RNA nivoima većim ili jednakim 100 IU/mL u dvanaestom tjednu tretmana ili
  3. potvrđenim detektabilnim HCV-RNA nivoima u dvadesetčetvrtom tjednu tretmana


Kompletne izmijenjene medicinske upute za Victrelis možete vidjeti na Drugs@FDA

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)