Boy George je bio domaćin zabave u cilju podrške Hepatitis C Trust organizacije

Boy George

Boy George je bio domaćin privatne „C party“ večere u njegovoj velikoj kući u Londonu uz pomoć vrhunskih kuhara i hepatitis C ambasadora Gizzi Erskine.

Britanska „C Party“ Božićna kampanja se nada da će podići svjesnost za Hepatitis C Trust podržavajući zdravu prehranu u cilju boljeg funkcioniranja jetre. Boy Georgu su se na večeri pridružili pobjednik BAFTAVicky McClure, modni dizajner Pam Hogg i DJ Jodie Harsh. Također je bila prisutra i Sadie Frost (koja je billa pokrovitelj zabave) zajedno sa glumcem Jonathan Owen velikom muzičkom novinarkom Miranda Sawyer.


„Božić je došao ranije! Uživao sam biti domaćin poznatim osobama u mojoj kući,“ izjavio je Boy George. „Gizzi nam je pokazala kako zdrava hrana može također biti uzbuđujuća i ukusna. Svima je omiljena hrana bilo njezin karfiol sa sirom. Večernja zabava nam je svima dala šansu da proslavimo udrugu sa kojom imam vrlo blisku suradnju: The Hepatitis C Trust radi odličan posao.“

Gizzi je nadodala, „Lista gostiju na proslavi kod Boy Georga je vrlo uzbudljiva! Ipak, cilj ove zabave je proslava Božića i promocija zdrave prehrane. Ja sam uradila mali odmak od uobičajene gozbe i kuham vegetarijanski meni. To je bio izazov ali sam uživala u svakom trenutku.“

Hepatitis C je virus koji se prenosi krvlju i utječe na jetru.

Britanski „C party“ ima za cilj promociju hrane koja poboljšava funkciju jetre. Zdrava dijeta znači manje simptoma i manje posjeta doktoru. Gizzi je nadodala „mislim da je fantastično to što je jetra jedini organ koji se sam može oporaviti od ozlijede. Željela sam pokazati svijetu koja je najbolja hrana za oporavak jetre. Nadam se kako će ovaj događaj inspirirati i ohrabriti osobe širom zemlje da prihvate izazov i sami organiziraju `C Party`“.

Neki od vrhunskih kuhara su također pružili podršku u kampanji dajući slasne recepte koji su dobri za jetru. To uključuje meni iz Mark Hix, Rommy Gill, Peter Gordon i Henry Dimbleb iz restorana zdrave brze hrane Leon.


Izvor: LINK

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)