Redizajn web stranice

web stranicaHrvatska udruga liječenih i oboljelih od hepatitisa „Hepatos“ predstavila je 01. 10. 2008. svoju novu redizajniranu internetsku stranicu na istoj adresi www.hepatos.hr.
Novom web stranicom simbolično se podsjeća da se na današnji datum, u razdoblju 2004 – 2007, obilježavao Svjetski dan svjesnosti o hepatitisu, koji se od ove godine obilježava 19. svibnja kao Svjetski dan hepatitisa.

Nova web stranica rezultat je nastojanja da se kvalitetno poprate zahtjevi i potrebe građana i građanki za informacijama o hepatitisima. Osim toga, svi zainteresirani mogu u rubrici „Pitanja i odgovori“ postavljati pitanja na koja će im se u što kraćem roku odgovoriti putem elektronske pošte. Stranice primjenjuju nove web tehnologije i dizajnerska rješenja koja odražavaju vizualni identitet udruge. Stranica "Hepatosa" je preglednija, informativnija, te obogaćena raznim dodatnim sadržajima, poput integrirane tražilice kojom se mogu pretraživati sadržaji stranice.

Sa sviješću da je prepoznatljivost (vidljivost) organizacije jedan od preduvjeta njene održivosti, „Hepatos“ sustavno i planirano ulaže u svoju vidljivost.
Na web stranici prati se provođenje svih programskih aktivnosti udruge i njihovi rezultati, što je popraćeno foto i video dokumentacijom te press clippingom.
Članovi/ce udruge kontinuirano prevode najnovije vijesti o hepatitisu sa svjetskih stručnih zdravstvenih portala (uz dozvolu autora) na hrvatski jezik. Vijesti se odnose na najnovija svjetska postignuća i saznanja u liječenju hepatitisa, dostupnost novih lijekova i istraživanja vezana uz te lijekove. U prijevodu se konzultiramo s eminentnim hrvatskim liječnicima iz područja hepatologije i infektologije, koji su prepoznali vrijednost naše web stranice i isključivo volonterski sudjeluju u ovoj aktivnosti. Velika hvala još jednom svim suradnicima/cama starih i novih tekstova bez kojih ova stranica ne bi bila ovdje gdje je.
Redizajn potpisuje udruga „Hepatos“.

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)