Pobjednički krug za Gregg Allmana

Gregg AllmanGregg Allman će nastupiti u Annapolisu. To što ste propustili zlatno vrijeme “Allman Brothers Band” ne znači da će te propustiti slijedeću najbolju stvar.
Gregg Allman koji je 1969 osnovao grupu sa svojim starijim bratom Duane, I dalje ima snage usprkos borbi sa hepatitisom C I ostalim oboljenjima.
“Želim se uključiti što je više moguće” izjavio je Allman koji je napunio 61 godinu I bori se sa hepatitisom C. “Sada si trebam omogućiti puno vremena za odmor (između koncerata). Ne želim održati koncert kao automatski pilot. Želim ga održati najbolje što mogu.”
Uistinu, čovjek koji je zaslužan za kreiranje južnjačkog rock&blues rocka se možda fizički usporio ali još uvijek ima entuzijazam, talent za muziku i teški-viski razvučeni govor iz svoje mladosti.

Ovaj put budite spremni za mix novih pjesama koje je nedavno napisao uz par klasika uključujući sigurni pogodak kao što je "Midnight Rider."
„Ne mogu sve odsvirat ali ćemo nešto izvesti,“ izjavio je. „Stvari se uspore kada ostarite“.
Po suvremenim standardima Allman se nije toliko usporio. Istina, ne može više kao prije održavati više od 300 koncerata svake godine ali još uvijek ulaže svoju veliku energiju u koncerte koji traju više od dva sata.
Recenzije obožavatelja, uključujući one obožavatelje koji su prisustvovali koncertu u rujnu u Merriweather Post Pavilion u Columbia, izjavili su kako je Allmanov zvuk čist i čaroban kao i uvijek.

„Svi koji su se zabrinuli dali je Dregg dorastao turneju mogu odahnuti jer je njegov glas zvučao dobro kao što je i svaka nota izašla iz njegovih klavijatura bila glasna i kristalno čista,“ napisao je Roland Ray na web sajtu grupe.
Ovo nije čudo od jednog dana budući da je priličan broj kritičara nahvalio čovjeka i njegov bend uključujući David Singer iz Daily Gazette: „Gregg Allman je zvučao snažno i zdravo kroz svoje klasike kao što su 'Midnight Rider', 'Hoochie Coochie Man' te najbolja 'Come and Go.' Oni su dobri kao što su i uvijek bili.“
Nemate puno drugih šansi kako bi vidjeli legendu u akcije. Nemojte to propustiti.

Originalni članak možete pročitati ovdje

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)