HEPATOVIT - hrvatski proizvod sa svjetskim priznanjima pripravak na bazi sikavice

Mlijeko čička (sikavica – silimarin)  snažan je antioksidant i jetreni detoksifikator.

Hrvatsko poduzeće Fero-leko d.o.o. proizvodi, između ostalog, i pripravak na bazi sikavice „hepatovit“ u obliku kapsula, čaja i kapi. Ovaj proizvod znatno pospješuje aktivnost jetre i to u nizu kroničnih i akutnih bolesti, od hepatitisa do ciroze.

  • Na Svjetskom sajmu inovacija u Nurnbergu održanom 2001. godine pripravci HEPATOVIT čaj i HEPATOVIT kapi dobili su zlatnu medalju.
  • U Brusselessu na Svjetskom sajmu inovacija 2001. godine, isti pripravci osvojili su zlatnu medalju i grand prix.
  • U Genevi 2002. godine pripravci HEPATOVIT kapsule i HEPATOVIT FORTE kapsule osvojili su brončanu medalju.
  • BRITISH INVENTION SHOW - London 2005. Zlatna medalja za HEPATOVIT
  • INOVA - Zagreb 2005. Zlatna medalja za HEPATOVIT
  • Na Sajmu INPEX u Pitsburgu 2005 HEPATOVIT je proglašen najboljom inovacijom od Akademije znanosti iz Moldove

Za više informacija, posjetite  http://www.fero-leko.hr/katalog/hepatovit.html

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)