„Caring Ambassadors Program“ je objavio "Hepatitis C Choices, 4th Edition"

Caring Ambassadors Program„Caring Ambassadors Hepatitis C Program“ je sa zadovoljstvom objavio publikaciju četvrtog izdanja „Hepatitis C Choices“, sveobuhvatne knjige koja se osvrće na sve aspekte hepatitisa C i njegovog liječenja. U skladu sa svojom misijom osiguravanja najrecentnijih informacija, Caring Ambassadors je prikupio najnovije napretke različitih aspekata ovog oboljenja te ih uključio u ovo najnovije izdanje.

„Izuzetno smo uzbuđeni ubog ovih novih poglavlja u četvrtom izdanju čiji su autori nacionalno priznati eksperti,“ izjavio je Lorren Sandt, direktor hepatitis C programa. „Dodali smo važne nove informacije o mentalnom zdravlju, hepatitisu C kod žena i djece, imunološkim istraživanjima i brojnim drugim važnim temama koje utječu na cijelu hepatitis C zajednicu.“


U 2009 godini biti će puno fatalnih slučajeva zbog komplikacija povezanih sa hepatitisom C kao što će biti i zbog HIV/AIDS. „Hepatitis C Choice“ je izvor za pacijente sa hepatitisom C kako bi optimizirali zdravlje i izbjegli štetne posljedice hepatitisa C koje se događaju kada se infekcija ignorira. "Hepatitis C Choices, četvrto izdanje“ je raspoloživo na web adresi www.HepCChallenge.org. Knjiga se može besplatno skinuti te se također može naručiti papirnato izdanje.

Izvor: www.medicalnewstoday.com, originalni članak možete pročitati ovdje

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)