Biostar Pharmaceuticals će u suradnji sa Shaanxi University of Chinese Medicine razvijati lijek za karcinom jetara

HCCZdravstvena kompanija Biostar Pharmaceuticals je objavila pokretanje prethodnog pismenog dogovora o razvitku novog lijeka za karcinom jetara na osnovi injekcija oleanolične kiseline.

Kineska kompanija je potpisala pismo namjere sa istraživačkim farmaceutskim institutom Shaanxi University of Chinese Medicine.

Prema kompaniji, njeni istraživački znanstvenici su otkrili kako „AO“ je faktor koji postoji u oleanoličnoj kiselini izuzetno efikasan u ubijanju hepatitis B virusa te također može biti iskorišten za ubijanje stanica karcinoma.

Zadnje izdanje World Cancer Report pokazuje kako je karcinom jetara zajedno sa karcinomom pluća, jednjaka i stomaka, najučestaliji karcinom među Kineskom populacijom. U 2012 godini približno 50% globalnih slučajeva karcinoma jetara i 51% smrti u svijetu uzrokovanih karcinomom jetara je zabilježeno u Kini. Kina ima više od 40 miliona hepatitis B pacijenata puno ovih hepatitis B pacijenata nije na vrijeme dobilo tretman što je rezultiralo pogoršanjem zdravstvenog stanja uključujući među ostalim i karcinom jetara.

Link

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)