Mobilni InfoHep Centar u zajednici Susret povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti

U sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti (od 15. studenog do 15. prosinca) Hrvatsko društvo za bolesti jetre "Hepatos" je zajedničkom akcijom s NZJZ SDŽ posjetilo štićenike terapijske zajednice Susret u Cisti Velikoj.

S ciljem podizanja svijesti o problemu ovisnosti Društvo Hepatos se i ove godine pridružilo Povjerenstvu za suzbijanje zlouporabe droga Splitsko-dalmatinske županije i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije i poduprlo napore pojedinaca, zajednice i raznih organizacija u RH ali i diljem svijeta u globalnim naporima vezanim za spriječavanje zlouporabe droga.

Tijekom akcije Mobilnim InfoHep Centrom Društvo Hepatos je pokazalo da ima kapacitete, znanje, obučene volontere, zaštitnu opremu i veliku volju te da akcije testiranja i pregleda jetre Fibroscanom u doba pandemije nisu nikakav problem.

Štićenicima se ponuđene usluge testiranja brzim testovima na hepatitis C i HIV te pregledi jetre elastrografijom uređajem Fibroscan 530 compact uz motivacijsko-savjetodavni razgovor sa liječnicima.
 

 

5. MEĐUNARODNI DAN MASNE BOLESTI JETRE

5. MEĐUNARODNI DAN MASNE BOLESTI JETRE eng. International NASH Day (IND) uspješno je obilježen akcijom Mobilnog InfoHep Centra Društva Hepatos u splitskom Đardinu u subotu 04. lipnja 2022. organiziran...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)