Mobilni InfoHep centar kod splitskih veterana ratnih postrojbi i u 2020.

Aktivisti Hrvatskog društva za bolesti jetre Hepatos danas, 26.11.2020, tradicionalno su organizirali javno zdravstvenu akciju  Mobilnog InfoHep Centra kod splitskih veterana ratnih postrojbi. 

 Članovi tima InfoHep Centra:        
- Kristijan Podrug, dr.med.,specijalist interne medicine i subspecijalist gastroenterologije i hepatologije u KBC-u Split
- Magda Pletikosa Pavić, dr.med., spec. epidemiologije NZJZ SDŽ        
su, pridržavajući su uputa vezanih uz COVID-19 i strogih epidemioloških mjera, ponudili usluge dostupne u Mobilnom InfoHep Centru; testiranje brzim testovima na hepatitis C i HIV, te pregled jetre elastrografijom uređajem Fibroscan 530 compact uz motivacijsko-savjetodavni razgovor  sa  liječnicima.

U akciji su sudjelovali veterani ratnih postrojbi grada Splita, pripadnici Hrvatskog društva logoraša, HOS-a, BATT-a te Hrvatskog časničkog zbora.

Akcija je organizirana u sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti (od 15. studenog do 15. prosinca) u suradnji s Povjerenstvom za suzbijanje zlouporabe droga Splitsko-dalmatinske županije i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije.
 

5. MEĐUNARODNI DAN MASNE BOLESTI JETRE

5. MEĐUNARODNI DAN MASNE BOLESTI JETRE eng. International NASH Day (IND) uspješno je obilježen akcijom Mobilnog InfoHep Centra Društva Hepatos u splitskom Đardinu u subotu 04. lipnja 2022. organiziran...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)