Uručena zahvalnica ministru zdravstva doc. dr. sc. Nevenu Ljubičiću

U sklopu obilježavanja Dana Medicinskog fakulteta u Rijeci, ministar zdravstva i socijalne skrbi doc.dr.sc. Neven Ljubičić održao je 15.12.2006. godine studentima fakulteta prezentaciju "Zdravstvena politika u 2007. godini".

Uručena zahvalnica ministru zdravstvaUručena zahvalnica ministru zdravstva

 Tom prilikom predsjednica Saveza oboljelih od hepatitisa Republike Hrvatske (SOH RH) mr.sc. Tatjana Reić uručila je zahvalnicu Ministru za izuzetan doprinos i angažman u poboljšanju položaja oboljelih od hepatitisa.
Ministar je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s članovima Saveza te istaknuo važnost suradnje predstavnika nevladinog sektora i vladinih institucija.

Uručena zahvalnica ministru zdravstva Uručena zahvalnica ministru zdravstvaUručena zahvalnica ministru zdravstva

U neformalnom razgovoru s Ministrom, nakon prezentacije, dobili smo informaciju o mogućnosti početka primjene najavljenih promjena u financiranju oboljelih od hepatitisa C već od siječnja 2007. (pegilirani intereferon u fondu za posebno skupe lijekove)  kao i uvođenja cijepljenja djece protiv hepatitisa B u prvoj godini života od proljeća 2007.

Osim predsjednice Saveza, prezentaciji je nazočilia i gospođa Lea Dumančić, predsjednica udruge "Prometej" iz Pule kao i članovi riječke podružnice udruge HULOH "Hepatos".

Predsjednica Društva ponovo u Gruziji

Po 9. put Predsjednica Društva mr.sc. Tatjana Reić, kao savjetnica, sudjelovala je u radu Technical Advisory Group u Tbilisi, Gruzija. U vremenu 15.-17.05.2024. navedena grupa, koju čine 8 savjetnika...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)