EUROPSKI PARLAMENT PRIPREMA "DEKLARACIJU O HEPATITISU C"

Pet zastupnika Europskog parlamenta podnijelo je na potpis prijedlog Pismene Deklaracije o hepatitisu C ostalim članovima Parlamenta.

Akcijski plan European Liver Patient Association za 2007 godinu, prihvaćen na zadnjem sastanku Upravnog odbora ELPA u Briselu (studeni 2006.) već daje rezultate na području  zagovaranja i lobiranja na europskoj razini, a sve sa ciljem izglasavanja Deklaracije o hepatitisu C.

Dr. Jolanta Dickute (ALDE-Litva)-liječnica i koordinator Deklaracije, John Bowis  (EPP-UK), Stephen Hughes (PES-UK), Frédérique Ries (ALDE-Belgija) and Dr. Thomas Ulmer (EPP-Njemačka) - pet vodećih odgovornih osoba iz područja zdravstva u Europskom parlamentu, u Prijedlogu Deklaracije navode potrebne ključne aktivnosti, na europskoj i nacionalnoj razini, u borbi protiv ove rastuće prijetnje javnom zdravstvu.

 

Više o ovoj temi, pogledajte na :
http://www.eorna.eu

Mobilni InfoHep Centar u Imotskom

Društvo Hepatos nastavilo je pruzati usluge Mobilnog InfoHep Centra u braniteljskim udrugama. Aktivisti Hrvatskog društva za bolesti jetre Hepatos 11.11.2021 su odrzali javno zdravstvenu akciju Mobil...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)