Testiranje u Slavoniji

Testiranje na hepatitis u Osijeku

Novosti iz Udruge Liječenih i Oboljelih od Hepatitisa "HEPATOS OSIJEK" iz OSIJEKA

U protekla dva mjeseca članovi ULOH Hepatos iz Osijeka intenzivno provode akciju testiranja braniteljske populacije na virus hepatitisa C. Tako je u posljednjih 30 dana obavljeno testiranje branitelja u Našicama, Đurđenovcu i Slavonskom Brodu (oko 250 testiranih), a ovih dana (prva polovica svibnja) testirat će se branitelji u Požegi.

Sva ta testiranja obavljena su u suradnji s područnim Zavodima za javno zdravstvo, a u Osijeku su se testirali članovi Udruge oboljelih od PTSP-a. Osim  toga, 9. svibnja će se testirati članovi osječke HVIDRA-e, te nakon toga članovi Udruge 100% HRVI, a velika akcija testiranja obavit će se u prvoj polovici svibnja u Požegi.

Sva testiranja obavljaju se HepaGnost C PK test pločicama, a rezultati će biti obrađeni nakon završetka akcije.

Obilježen Svjetski dan hepatitisa 2020.

Hrvatsko društvo za bolesti jetre Hepatos danas, 28.07., je u svom InfoHep Centru u Splitu povodom Svjetskog dana hepatitisa organiziralo PCR testiranje na hepatitis C (HCV). Akcija je organizirana, p...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)