Sudjelovanje na konferenciji „Ususret Europskom socijalnom fondu“

Predsjednica udruge Hepatos, mr.sc. Tatjana Reic, sudjelovala je na radionici naziva „Ususret Europskom socijalnom fondu – novi izazovi i mogućnosti za organizacije civilnog društva“, u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. Radionica je održana 12.-13. travnja 2012. u IMPACT-u, europskom centru za međusektorsku suradnju u Zadru. Konferenciju su otvorili pomoćnik ministra rada i mirovniskog sustava, g.Dario Baron, stručna savjetnica iz Ureda za udruge, gđa. Stela Fišer Marković, te upraviteljca Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, gđa. Cvjetana Plavša-Matić. Na konferenciji je sudjelovao i cijeli niz stranih govornika, među kojima je i Tony Venables, direktor ECAS-a (European Citizen Action Service), s predavanjem na temu: Budućnost Europskog socijalnog fonda sa financijskom perspektivom 2014. – 2020. godine i strategija Europe 2020.

 Na konferenciji je predstavljen Europski socijalni fond (ESF) koji će biti jedan od najvećih europskih izvora financiranja projekata organizacija civinog društva kad Hrvatska postane punopravnom članicom Europske Unije. ESF su sudionicima konferencije predstavili njihovi kolege iz organizacija civilnog društva iz nekoliko europskih zemalja koje već koriste ESF: Poljske, Slovenije, Velike Britanije, Španjolske i Latvije. Predavači su sa sudionicima konferencije podijelili primjere dobre prakse i iskustva iz uspješnih projekata, te naučene lekcije iz neuspješnih projekata.

{morfeo 49}

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)