Sudjelovanje na IEEPO 2012 u Frankfurtu

Predsjednica HULOH Hepatos i europske krovne udruge pacijenata s bolestima jetre-ELPA, mr.sc. Tatjana Reic, sudjelovala je na 4. međunarodnoj radionici za razmjenu iskustava među organizacijama pacijenata (International Experience Exchange for Patient Organizations 2012) pod nazivom „Sharing Skills and Expertise“. Radionica je oržana u Frankfurtu, 6.-7. ožujka 2012.g., pod pokroviteljstvom farmaceutske tvrtke Roche. Radionicu su otvorile Mary Baker i Catherine Steele.

 Predsjednica Reić je na ovogodišnjoj radionici sudjelovala kao jedna od panelistica u raspravi na temu suradnje među grupama pacijenata (Working with other patient groups: panel discussion). Ostali panelisti u spomenutoj raspravi bili su Tom Hudson i Pedro Montellano.

Uz panel diskusije, dvodnevni program sastojao se od brojnih predavanja, a neke od tema su: psihološka podrška pacijentima i njegovateljima, rad s liječnicima, zagovaranje, osnivanje i podrška grupama za samopomoć, rad s farmaceutskom industrijom, terapije prilagođene pojedincima, razumijevanje rezultata kliničkih pokusa, jačanje kapaciteta organizacija pacijenata, uloga organizacija pacijenata u utjecanju na javne politike i druge teme od velikog značaja za pacijente.

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)