Hepatos na EASL-u 2012.

EASL 2012Redovni članovi udruge Hepatos sudjelovali su na različitim predavanjima, radionicama i simpozijima u sklopu International Liver Congress-a (ILCTM ) tijekom 47. godišnjeg sastanka European Association for the Study of the Liver (EASL), održanog u Barceloni 18. – 22. travnja 2012. Uz mnoštvo predavanja i radionica, ovaj kongres je bio izvrsna prilika za stjecanje novih znanja i upoznavanje s najnovijim dostignućima iz područja hepatologije. Na ovogodišnjem EASL-ovom kongresu sudjelovalo je preko 9 000 liječnika, stručnjaka i predstavnika pacijenata iz cijelog svijeta. Na ceremoniji otvaranja kongresa uz članove Uparvnog odbora EASL-a, govor je održala i Predsjednica Hepatos-a i ELPA-e, Tatjana Reic. Snimka govora Predsjednice Reic nalazi se u sklopu ove vijesti.

Na kongresu se, kao i svake godine u 7 godina svog postojanja, promotivnim štandom predstavila krovna europska udruga European Liver Patients' Association (ELPA), održan je ELPA-in simpozij “You shall not pass!, Stopping the hepatitis C in drug users”, redovna skupština i sastanak Upravnog odbora ELPA-e, te medijski i komunikacijski training za članove ELPA-e kao priprema za obilježavanje ovogodišnjeg Svjetskog dana hepatitisa.


Snimka ELPA-inog simpozija i ostali video i foto materijali s ovogodišnjeg EASL ILC-a, bit će dostupni uskoro na našoj web stranici.


Predsjednica Društva ponovo u Gruziji

Po 9. put Predsjednica Društva mr.sc. Tatjana Reić, kao savjetnica, sudjelovala je u radu Technical Advisory Group u Tbilisi, Gruzija. U vremenu 15.-17.05.2024. navedena grupa, koju čine 8 savjetnika...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)