Prvi sastanak novog Upravnog odbora ELPA-e

01. 07. 2006. u Bukureštu, u Rumunjskoj, održan je prvi sastanak novog Upravnog odbora ELPA-e izabranog na drugoj godišnjoj skupštini u Beču 27.04.2006.

Prvi sastanak novog Upravnog odbora ELPA-e Prvi sastanak novog Upravnog odbora ELPA-e

Nakon kratkog pregleda trenutne situacije i dosadašnjeg rada, članovi odbora su odradili brojne točke dnevnog reda.
Između ostalog izvršena je raspodjela novih funkcija.
Za dopredsjednika ove Europske asocijacije udruga pacijenata s bolestima jetre, izabran je Georghe Ionescu (SANOHEP, Rumunjska), a za tajnika Erneset Rhormann (HESS, Francuska).
Predstavljen je plan aktivnosti za 2006. i 2007. godinu, s naglaskom na 01. listopada i Obilježavanju Svjetskog dana svjesnosti o hepatitisu C.

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) proglasila je 2006. godinu, godinom borbe protiv hepatitisa. U skladu s tim, u listopadu 2006. godine bit će organizirana tiskovna konferencija u Briselu, zajedno s predstavnicima WHO i prestavnicima EU parlamenta za zdravstvo.
Do kraja 2006. godine provest će se manja anketa, a do kraja 2007. velika anketa.

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)