Press konferencija „Hepatos-Rijeka“

Hepatos-Rijeka press konferencijaU petak 26. 03. 2010. godine održana je press konferencija Udruge za liječene i oboljele od hepatitisa „Hepatos – Rijeka“ u prostorijama udruge na adresi Blaža Polića 2/III u Rijeci.

Predsjednica Udruge Aleksandra Marković, dipl. teolog, predstavila je ukratko rad Udruge i bila moderatorica konferencije.

Presici su nazočili:
-    mr. sc. Tatjana Reić, predsjednica HULOH „Hepatos“ i Saveza oboljelih od hepatitisa RH
-    prof. dr. sc. Davor Štimac, spec. gastroenterolog, KBC Rijeka
-    prof. dr. sc. Ivica Pavić, spec. infektolog, KBC Rijeka
-    mr. sc. Đana Pahor, dr. med., Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije


Udruga je formalno osnovana u rujnu 2009. godine s osnovnim ciljem unaprjeđenja kvalitete života pacijenata oboljelih od hepatitisa i njihovih obitelji te edukacije šire zajednice.
U suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Udruga će organizirati tjedna dežurstva specijalista epidemiologa u svrhu savjetovanja – osobnim dolaskom i putem SOS telefona. Također planiraju organizirati redovite akcije besplatnog testiranja i cijepljenja protiv hepatitisa B u prostorijama Udruge u suradnji sa stručnim laboratorijskim tehničarom Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije

Press konferenciji nazočili su i predstavnici medija koji su izrazili zainteresiranost za rad Udruge i toplo pozdravili njihov rad.

{morfeo 21}

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)