Hrvatska konsenzus konferencija o virusnom hepatitisu 2009.

Acta Medica26. 03. 2010. godine na HTV 1 prikazana je emisija „Drugo mišljenje“ u kojoj su prof. dr. sc. Adriana Vince, voditeljica Referentnog centra MZSS  za dijagnostiku i liječenje virusnih hepatitisa i prof. dr. sc. Rajko Ostojić, voditelj Referentnog centra MZSS za kronične bolesti jetre, predstavili hrvatskoj javnosti preporuke Hrvatske konsenzus konferencije o virusnim hepatitisima.

Krajem 2008. godine održana je u Zagrebu Hrvatska konsenzus konferencija o virusnom hepatitisu na kojoj su sudjelovali predstavnici svih županijskih kliničkih bolnica iz Hrvatske.


Sažeti tekst konferencije objavljen je u supplementu stručnog časopisa Acta Medica Croatica, broj 63 u 2009. godini. Ovdje možete pogledati preporuke sudionika konferencije vezane za terapiju oboljelih od hepatitisa B i hepatitisa C.

Ovdje možete pogledati emisiju „Drugo mišljenje“ na tu temu, prikazanu 26. 03. 2010. godine na HTV1.

26.03.2010. Drugo mišljenje - Nove smjernice za liječenje virusnih hepatitisa from HULOH Hepatos on Vimeo.

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)