Održan sastanak Savjetodavnog i Upravnog odbora ELPA-e u Beču

Predstavnici HULOH Hepatos sudjelovali su na sastanku Savjetodavnog odbora ELPA-e (ELPA Advisory Board meeting) održanom u Beču, 22. - 24. lipnja 2012. Uz predstavnike Hepatosa, sastanku Savjetodavnog odbora prisustvovali su predstavnici 10 udruga članica ELPA-e, trenerica Tracy Swan (Treatment Action Grou, SAD), te predstavnici farmaceutskih kuća Bristol-Myers Squibb i Janssen.

U petak 22.lipnja održana su poludnevna predavanja s predstavnicima 2 farmaceutske kuće, te priprema sudionika s trenericom Tracy Swan. Predstavnici farmaceutskih kuća predstavili su najnovije lijekove za hepatitis B i C koje trenutno razvijaju i koji bi uskoro trebali biti dostupni europskim pacijentima. Članovi Savjetodavnog odbora ELPA-e posebno su posvećeni obradi kliničkih protokola i praćenju kliničkih pokusa. ELPA pridaje posebnu pozornost sigurnosti pacijenata koji su uključeni u kliničke pokuse.

ELPA konstantno radi na poboljšanju kapaciteta članova svog Savjetodavnog odbora, ali i ostalih zainteresiranih članova, te je u subotu 23. lipnja održana edukacija pod vodstvom Tracy Swan na kojoj su sudionici imali priliku analizirati podatke s nedavnog EASL kongresa te naučiti više o terapijama bez interferona.

23. lipnja s početkom u 16 sati održan je sastanak Upravnog odbora ELPA-e, pod vodstvom predsjednice Tatjane Reić. Sastanku su prisustvovali svi članovi Upravnog odbora.

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)