Nova predsjednica ELPA-e   -   U Split stiglo cvijeće iz Brisela

Upravi odbor ELPA-eNa godišnjoj skupštini European Liver Patients Association (ELPA) održanoj 31.03.2011. u Berlinu, članovi ELPA-e jednoglasno su za novu predsjednicu izabrali mr. sc. Tatjanu Reić, predsjednicu HULOH Hepatos. Nadine Piorkowsky, bivša predsjednica koja je uspješno vodila organizaciju posljednje 4 godine, predložila je da na njeno mjesto dođe Tatjana Reić, što su svi sa zadovoljstvom prihvatili. Uz novu predsjednicu Reić odabrani su i novi članovi Upravnog odbora:
Ivan Gardini, EPAC, Italija
Stanimir Hasurdjiev, Hepasist, Bugarska
Achim Kautz, Deutsche Leberhilfe e.V., Njemačka
Hilje Logtenberg - van der Grient, The National Hepatitis Centre, Nizozemska
Angelika Widhalm, Hepatitis Aid Austria, Austrija
Ponosna predsjednica Reić zahvalila je Nadine Piorkowsky na povjerenju i na svemu što je učinila za ELPA-u. Nadine ostaje u Upravnom odboru kao počasni član, a predsjednici Reić čestitke stižu sa svih strana, pa je tako i veliki buket cvijeća stigao čak iz Brisela.

{morfeo 36}

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)