Hepatos na EASL-u 2011.

EASL 2011Međunarodni kongres (International Liver CongressTM2011) tijekom 46. godišnjeg sastanka European Association for the Study of the Liver  (EASL), kao i godišnja skupština European Liver Patients' Association (ELPA) održani su u Berlinu, od 29.03. do 03.04. 2011. Na ovom stručnom usavršavanju sudjelovalo je 4 člana udruge Hepatos. Tijekom višednevnog boravka u Berlinu članovi Hepatosa su sudjelovali na  EASL-u 2011., odnosno na predavanjima tijekom godišnjeg kongresa sa svrhom jačanja kapaciteta i usavršavanja znanja tj. učenja i upoznavanja s novim postignućima iz područja hepatologije, na  godišnjoj skupštini krovne europske udruge bolesnika s jetrenim bolestima ELPA gdje su sudjelovali u radu njenih upravljačkih tijela. Također, svrha putovanja bila je i održavanje postojećih i stvaranje novih kontakata s bitnim dionicima: stručnjacima, donosiocima odluka te predstavnicima farmaceutske i popratne industrije.

Vrijedno je napomenuti da se 31.03.2011. od 12:30 do 14:00 u sklopu EASL-ovog znanstvenog programa  održala i prezentacija  pod nazivom HEALTH burden of viral hepatitis after the who resolution: A call for action!  s okruglim stolom na kojem  je kao jedan od panelista bila predviđena i Tatjana Reić. 

{morfeo 35} 

Broadening Horizons in Hepatitis
Broadening Horizons in Hepatitis C from HULOH Hepatos on Vimeo.

Health burden of viral hepatitis after the WHO resolution:  A CALL FOR ACTION!
WHA symposium in Berlin 2011 from HULOH Hepatos on Vimeo.

ELPA simpozij „Hepatitis C i mentalno zdravlje“

- uskoro-

Društvo Hepatos u CEMEX-u Hrvatska

Dana 10. srpnja 2024., Mobilni tim Društva za bolesti jetre pružao je usluge Mobilnog InfoHep Centra - mobilne klinike, zaposlenicima tvrtke CEMEX Hrvatska omogućujući lakši pristup pregledima i eduka...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)