Meeting of the Drug Policy Network in South East Europe, Ohrid, Makedonija, 29.09.2010.

Meeting of the Drug Policy Network in South East EuropeSudjelovali smo na međunarodnom sastanku International Drug Policy Consortium (IDPC) www.idpc.net  pod nazivom „Meeting of the Drug Policy Network in South East Europe“, koji se održao 29. rujna 2010. u hotelu Metropol u Ohridu (Makedonija).

Seminar se fokusirao, među ostalim temama, na programe smanjenja štete u regiji, angažmanu i suradnji civilnog društva s nacionalnim vladama i rad nevladinih organizacija s romskim zajednicama.
Predsjedavajući je bio član Upravnog odbora IDPC i predstavnik za Jugistočnu Europu, gospodin Thanasis Apostolou, a sudionici  su predstavnici Vlada i nevladinih organizacija iz zemalja regije Jugoistočne Europe: Slovenije, Hrvatske, BIH, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Albanije, Grčke, Rumunjske i Bugarske.
Iz Hrvatske su, osim predsjednice naše udruge mr.sc. Tatjane Reić, sudjelovale i predstavnice udruge Tera iz Rijeke te predsjednica Nacionalne mreže terapijskih zajednica.

Sastanak se održao  dan prije početka 5. Jadranske konferencije o bolestima ovisnosti i 7. SEEA (Mreža jugoistočne Europe) seminara na temu liječenja ovisnosti koji se održavao od 30.09. – 02.10.2010. u hotelu Metropol u Ohridu, Makedonija.

Meeting of the Drug Policy Network in South East EuropeMeeting of the Drug Policy Network in South East EuropeMeeting of the Drug Policy Network in South East Europe
Meeting of the Drug Policy Network in South East EuropeMeeting of the Drug Policy Network in South East EuropeMeeting of the Drug Policy Network in South East Europe

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)