KONFERENCIJA „HEPATITIS U MAKEDONIJI I EU“

Predsjednica HULOH Hepatos i europske krovne udruge pacijenata s bolestima jetre - ELPA, mr.sc. Tatjana Reić, sudjelovala je na konferenciji „Hepatitis u Makedoniji i EU“ održanoj 26. ožujka 2013. godine u hotelu Millenium u Bitoli, Makedonija. Na konferenciji je, u organizaciji „Hepar Centar - Bitola“ i gosp. Milana Miškovića, sudjelovalo 13 stručnjaka iz Makedonije, kao i gosti iz Albanije, Grčke i Hrvatske. Kroz dva plenarna zasjedanja održana su brojna predavanja među kojima izdvajamo: Društveno ekonomski aspekti  hepatitisa C kao javnog zdravstvenog problema 2000-2010, Hepatitis kao epidemiološki problem u Prilepu i okolici 2008-2013, Hepatitis kao rizik u stomatološkoj praksi i prevencija. Predsjednica je, uz zamjenika ministra zdravlja Makedonije, gradonačelnika Bitole i člana Hepar Centar-Bitola, održala pozdravni govor.

 Prezenteri:

 • Primarius dr. Dancho Balalovski; infektolog
 • Primarius dr. Stefcho Bojadjiev, psihijatar, Osnivač dnevnog Droga centra u Bitoli
 • dr. Snezhana I. Spirovska; mikrobilolog
 • Živomir Stojanovski, Dr.Silvana Cvetkovska, Dr. Meri Tashkovska, PHI Klinička bolnica Bitola psihijatrijski odjelu Centra za prevenciju i liječenje ovisnosti od droga
 • Ph.D. Arse Petreski , Ph.D. Goce Cilev
 • dr. Kristinka Pajakovska - privatna specijalna bolnica PLODNOST; ginekolog – vertikalna transmisija
 • Remzi Medikj, predsjednik Udruge “Bairska Svetlina”
 • Dr.Blagoj Gjeorgijeski, Dr.Тatjana Мurgoska-Stanimirovikj, Dr. Goran Kuzevski
 • Dr.Trajche ‘Rzhanikovski, Hepatitis C u centru za hemodijalizu u Prilepu
 • Dr. Dajana Belokoska, Prevencija hepatitisa C u centru za hemodijalizu – Prilep
 • Dr.Cvete Tulevska ,Dr. Roza Koviloska
 • Gosti: predstavnici Albanije, Grčke, kliničkog centra Skopje, Udruge HEPTA i firme Roche

 

 

slika

 •  

Predsjednica Društva ponovo u Gruziji

Po 9. put Predsjednica Društva mr.sc. Tatjana Reić, kao savjetnica, sudjelovala je u radu Technical Advisory Group u Tbilisi, Gruzija. U vremenu 15.-17.05.2024. navedena grupa, koju čine 8 savjetnika...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)