2. GODIŠNJI SASTANAK EUROPSKE MREŽE ZA NADZOR NAD HEPATITISOM B I C

Predsjednica Hepatosa mr. sc. Tatjana Reić, kao predsjednica European Liver Patients' Association (ELPA), sudjelovala je 17. - 18. travnja 2013. godine na 2. godišnjem sastanku Europske mreže za nadzor nad hepatitisom B i C (2nd meeting of the Hepatitis B and C Network) u organizaciji ECDC-a (Europskog centra za prevenciju i kontrolu zaraznih bolesti) koji se održao u Stockholm-u gdje je vodila je sesiju „Nacionalna i međunarodna hepatitis strategija“ uz Miku Salminena, ravnatelja Odjela za virologiju na Nacionalnom institutu za zdravstvo i skrb u Finskoj.

 

Teme dvodnevnog sastanka bile su:

- Prevention and control of hepatitis B and C

- Surveillance of hepatitis B and C

- Feedback and country presentations

- National and international hepatitis strategy

- Hepatitis B and C framework

- The burden of disease and feedback

 

Ciljevi sastanka bili su:

- prezentirati rezultate iz prvog prikupljanja podataka i dobiti informacije od sudionika oko budućeg smjera boljeg nadzora diljem Europe

- dati pregled ključnih projekata za prevenciju i kontrolu hepatitisa B i C poduzetih od strane ECDC i ključnih partnerskih organizacija

-omogućiti državama članicama da dijele primjere najbolje prakse nadzora, prevencije i kontrole hepatitisa B i C

 

023

 

Hepatos na simpoziju "Abeceda hepatitisa"

Društvo Hepatos sudjelovalo je na multidisciplinarnom simpoziju "Abeceda hepatitisa" koji je održan 13.05.2023. u KBC Zagreb- Edukacijskom Centru Zapad. Predsjednica Društva mr.sc. Tatjana Reić tijeko...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)