Hepatos usluge tijekom "Poliklinike na otvorenom"

I ove godine naš Mobilni tim odazvao se pozivu veterana Hrvatske vojske te smo zajedno sa Zdravstvenim studijima Sveučilišta u Splitu, NZJZ SDŽ i Infektološkom klinikom KBC Split u subotu 11.05.2024. u Đardinu sudjelovali u javno-zdravstvenoj akciji nazvanoj „Splitska poliklinika na otvorenom“.

Velika zainteresiranost građana rezultirala je dugim redovima građana koji su čekali , između ostalih i na preglede jetre. Kako bismo osigurali da svatko dobije potrebne preglede i savjete, osobe koje nisu stigle obaviti preglede tijekom aktivnosti upućene su da se jave na besplatni InfoHep Telefon 0800 400 405 kako bi im se usluge pružile u našem Savjetovalištu.

Ova suradnja i angažman svih partnera, koji već više godina tradicionalno pružaju zdravstvene usluge građanima Splita, pokazali su se izuzetno uspješnima u podizanju svijesti o važnosti redovitih pregleda jetre.

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)