Hepatos sudjelovao u humanitarnoj akciji na jugu Crne Gore

Društvo “Hepatos” podržalo je događanja humanitarne akcije našeg ambasadora, nogometaša Ivana Gudelja, a povodom promocije knjige "Hajdučka priča" autora Blaža Duplančića i  biografskog filma "Ivanova igra", režisera Tomislava Žaje na kojem su se prošlog vikenda u Ulcinju okupile brojne legende nogometa i osobe iz svijeta sporta iz cijele regije.

Predsjednica Društva „Hepatos“ mr.sc. Tatjana Reić obratila se prepunoj dvorani ulcinjskog kulturnog centra tijekom glavnog događanja naglasivši važnost podizanja svijesti globalnog javnozdravstvenog problema virusnih hepatitisa čiju je eliminaciju Svjetska Zdravstvena Organizacija predvidjela globalnom strategijom do 2030. godine.

Trodnevne aktivnosti uključivale su predstavljanje na glavnom ulcinjskom glavnom trgu Pristanu, promociju knjige i filma koji je, osim u dvorani sa 700 mjesta, bio prikazivan u isto vrijeme i na glavnom trgu u Ulcinju te brojna druženja i okupljanja.

Predsjednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu, Dritan Abazović, Ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević  te Ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović družili su s okupljenima zvijezdama a sudjelovali su i razni drugi lokalni dužnosnici i osobe iz javnog života regije.

Događanja su popratili brojni mediji iz Hrvatske, Crne gore, Bosne i Hercegovine, Srbije, Kosova te Albanije.

Neke od utisaka s događaja možete vidjeti u sljedećim:

Video 1

Video 2

Video 3

Video 4

Predsjednica Društva ponovo u Gruziji

Po 9. put Predsjednica Društva mr.sc. Tatjana Reić, kao savjetnica, sudjelovala je u radu Technical Advisory Group u Tbilisi, Gruzija. U vremenu 15.-17.05.2024. navedena grupa, koju čine 8 savjetnika...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)