Hepatos Predsjednica predsjedavala sesijom tijekom VHPB sastanka u Skoplju

Hepatos Predsjednica mr.sc. Tatjana Reić  sudjelovala je tijekom Viral Hepatitis Prevention Board (VHPB) Balkanskog sastanka koji se pod naslovom "Eliminacija virusnog hepatitisa u balkanskim zemljama: naučene lekcije i put naprijed" održao od 27.-28. Listopada u Skoplju, Sjeverna Makedonija

Okupljeni stručnjaci i predstavnici zemalja regije razmatrali su utjecaj dosadašnjih planova, raspravljali prednosti uvrštavanja prevencije i kontrole virusnog hepatitisa u nacionalne programe javnog zdravstva, te su sagledali najvažnije izazove, mogućnosti, najbolje prakse i najbolji put naprijed ka uklanjanju virusnog hepatitisa na Balkanu do 2030.

Kao počasna doživotna VHPB Savjetnica mr.sc. Reić je predsjedavala Sesijom 6: Koje su potrebe za eliminaciju virusnog hepatitisa do 2030. tijekom koje se raspravljalo o tome kakva bi mogla biti uloga kreatora politika, znanstvenih stručnjaka, pružatelja zdravstvenih usluga, organizacija pacijenata u postizanju cilja.

Predsjednica Društva ponovo u Gruziji

Po 9. put Predsjednica Društva mr.sc. Tatjana Reić, kao savjetnica, sudjelovala je u radu Technical Advisory Group u Tbilisi, Gruzija. U vremenu 15.-17.05.2024. navedena grupa, koju čine 8 savjetnika...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)