European Liver Patients Association Advisory Bord Meeting & Training Seminar


Predsjednica, mr. sc Tatjana Reić, i volonter naše Udruge sudjelovali su na seminaru i Savjetodavnom odboru Europen Liver Patients Association (ELPA), od 13. – 16. listopada 2011. u Rimu.
Na seminaru je sudjelovalo ukupno 24 polaznica/ka predstavnika udruga hepatitis pacijenata diljem Europe.


Program seminara odvijao se po slijedećem rasporedu:

  • 14.10.2011.:  Oblici medicinskih studija
  • 14.10.2011.:  Načini razvoja lijekova
  • 14.10.2011.:  Razumijevanje kliničkih studija
  • 14.10.2011.:  Ocjenjivanje kliničkih studija
  • 14.10.2011.:  Otvorena diskusija
  • 15.10.2011.:  Stručne radionice u svezi boljeg razumijevanja statističkih podataka izraženih u rezultatima studija
  • 15.10.2011.: Sastanci sa predstavnicima farmaceutske industrije u vezi postojećih te lijekova u razvoju
  • 16.10.2011.: Sastanci sa predstavnicima farmaceutske industrije u vezi postojećih te lijekova u razvoju
 
 
 
{morfeo 41}
 
 
 

Društvo Hepatos u CEMEX-u Hrvatska

Dana 10. srpnja 2024., Mobilni tim Društva za bolesti jetre pružao je usluge Mobilnog InfoHep Centra - mobilne klinike, zaposlenicima tvrtke CEMEX Hrvatska omogućujući lakši pristup pregledima i eduka...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)