Concepts to Conversation: Unlocking policy

Predsjednica naše udruge, mr.sc. Tatjana Reić sudjelovala je na međunarodnoj radionici namijenjenoj udrugama pacijenata pod nazivom „Od koncepta do razgovora: politika otvaranja“, u organizaciji tvrtke BMS (Bristol-Myers Squibb). Radionica je održana 21. i 22. listopada 2011., u Hong Kongu.
Na radionici su sudjelovali predstavnici udruga pacijenata iz 24 zemlje svijeta  (Kine, Japana, Indije, Rusije, Turske, Španjolske, Portugala, Brazila, Australije, Njemačke,…) kao i predstavnici Hong Kongških vlasti.

Tijekom prvog dana predstavnici Udruga predstavili su svoje programe i djelovanja na području zagovaranja i utjecaja na javne politike, a kao primjer dobre prakse, naša predsjednica i Achim Kautz održali su predavanje „European Liver Patients Association (ELPA) Experience Working with Policy Makers“:

       - Initiating conversations/Započinjanje razgovora
       - A concrete example that led to a strong achievement/Konkretni primjer kako do uspješnih  
         rezultata

Tijekom drugog dana održan je i trening pod nazivom  „Breakout Session: How to Refine Your Messages and Get Heard“ s ciljem osnaživanja predstavnika Udruga u području zagovaranja. Trenerica  je bila Diane Watson, senior Policy Advisor Fleishman-Hillard Brussels, uz pomoć Raquel José, Achima Kautza i Tatjane Reić, a teme su bile:
      - Your questions answered / Dobiti odgovore na svoje upite
      - Putting key learning into practice / Primjena ključnih poruka

Predsjednica Društva ponovo u Gruziji

Po 9. put Predsjednica Društva mr.sc. Tatjana Reić, kao savjetnica, sudjelovala je u radu Technical Advisory Group u Tbilisi, Gruzija. U vremenu 15.-17.05.2024. navedena grupa, koju čine 8 savjetnika...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)