POZIV na MedTalk „Rak jetre – tihi ubojica“ panel diskusiju

Hrvatsko društvo za bolesti jetre „Hepatos“ domaćin je četvrte društveno odgovorne inicijative MedTalk-a koja se organizira u sklopu Mjeseca borbe protiv raka jetre.

Cilj MedTalk inicijative je baviti se aktualnim temama iz područja zdravstva što postiže potičući dijalog, razmjenu mišljenja i suradnju među različitim dionicima javno-zdravstvenog sustava, otvarajući aktualna pitanja i potičući širu javnost na unapređenje kvalitete sustava.

Link za registraciju  https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_V-y97lAfRfmRwJtJaSkaCQ

MedTalk panel diskusija pod naslovom:

„Rak jetre – tihi ubojica“

će se virtualno održati:

u srijedu, 28. listopada 2020, od 17 do 19 sati.

Tema MedTalk-a biti će važnost ranog otkrivanja i redovitog praćenja bolesnika, koji imaju predisponirajuće čimbenike za razvoj  kroničnih bolesti jetre a posljedično tome i za razvoj HCC-a.

Tijekom diskusije zaključke i prijedloge o različitim aspektima bolesti, vezane uz uspješnije liječenje, donijet će sljedeći panelisti:

  • dr. sc. Mario Šekerija - voditelj Registra za rak RH i voditelj Odjela za maligne bolesti HZZJZ-o
  • prof. dr. sc. Tajana Filipec Kanižaj - pročelnica Zavoda za gastroenterologiju, Klinike za unutarnje bolesti KB Merkur
  • prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović – voditeljica Službe za promicanje zdravlja HZZJZ-o
  • prof. dr. sc. Neven Ljubičić - predsjednik Hrvatskog gastroenterološkog društva
  • dr. med. Nataša Ban Toskić - predsjednica KoHOM-a
  • prof. dr. sc. Stjepko Pleština – predsjednik Hrvatskog društva za internističku onkologiju i predstojnik Klinike za onkologiju KBC-a Zagreb
  • mr. sc. Tatjana Reić – predsjednica Društva „Hepatos“

Skup će moderirati novinarka Jutarnjeg lista gđa. Goranka Jureško.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da podupru važnost ove aktualne teme te se pridružite panel diskusiji registracijom na:  https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_V-y97lAfRfmRwJtJaSkaCQ

 

Predsjednica Društva ponovo u Gruziji

Po 9. put Predsjednica Društva mr.sc. Tatjana Reić, kao savjetnica, sudjelovala je u radu Technical Advisory Group u Tbilisi, Gruzija. U vremenu 15.-17.05.2024. navedena grupa, koju čine 8 savjetnika...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)