Sudjelovanje na kongresu AASLD – The Liver Meeting 2011

Predsjednica udruge, mr.sc. Tatjana Reić, sudjelovala je na 62. međunarodnom kongresu The Liver Meeting u organizaciji Američke organizacije za proučavanje jetrenih bolesti (AASLD). Kongres je održan u Moscone West Convention Center-u  u San Franciscu, 4. – 8. Studenog 2011.

Ciljevi sudjelovanja na kongresu bili su:
-    jačanje kapaciteta i usavršavanje znanja tj. učenje i upoznavanje s novim postignućima iz područja hepatologije
-   održavanje postojećih i stvaranje novih kontakata s bitnim dionicima: stručnjacima, stavotvoriteljima i donosiocima odluka (engleski: opinion makers, opinion leaders, decision makers), predstavnicima farmaceutske i popratne industrije.

Predsjednica je prisustvovala brojnim predavanjima i simpozijima prema kongresnom rasporedu i sudjelovala je na brojnim radnim sastancima. Održani su radni sastanci sa predstavnicima farmaceutskih kompanija Merck and Co., BMS, Janssen Pharmaceuticals, Boehringer Ingelheim, Gilead, te tvrtkom Echosens. Sastanak sa predstavnikom Gilead-a održan je prilikom posjeta proizvodnim pogonima i laboratorijima te tvrtke, u Foster Cityju pokraj San Francisca.

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)