Natalie Cole je do vrha puna odvratnog hepatitisa C

Natalie ColeNatalie Cole je sretna jer se više nikad ne mora prehladiti.

Njen je imunološki sistem sad kao utvrda puna hepatitisa C. To super s više strana. Više neće morati trošiti stotine dolara na naranče svake zime. Sad tu ušteđevinu može uložiti u snimanje pjesama.
Također se ne mora boriti ni s besanim noćima dok joj se prsa lijepe od sirupa, i može uzeti sve stare skorene pastile iz ladice s čarapama. Kao što smo rekli, Cole je sretna s više strana, od čega nije zanemarivo ni to. Što ono? Hepatitis C je neka vrsta boljetice? Ima šugave nuspojave i ne umiruje božićnu prenajedenost?

Zar se ne osjećamo blesavo?

Kad je tijelo Tommy Lee-a (ex bubnjar Möntley Crue i muž Pamele Anderson) izumilo hepatitis C svijet nije znao što da misli. S jedne strane AIDS i rak usta su okupirali puno vremena i nije nam se činilo da nam treba još neka bolest. No s druge strane, čim ju je izumio Tommy Lee, automatski se pretvara u zlatni rudnik. Osim, naravno, pjesama i albuma i inače svega ritmičkog.

Onda je Pamela Anderson stigla s bolešću koju je skupila od zarđale igle s kojom se tetovirala, i po prvi put je to djelovalo kao nešto što bi se moglo staviti u showbiz ugovor.

I kao da to nije bilo dovoljno, par godina poslije je bolest skupio i Steven Taylor, i odjednom je većina bila zadivljena po principu: "Gdje ja mogu naći tu sjajnu bolest?"

I sad je Natalie Cole našla tu istu bolest, navodno čak s popustom od 30%. ali to nije potvrđeno. Ono što jest potvrđeno je da je bolest puno ozbiljnija nego što ju je Lee predstavio:

Kako prenosi Reuters: "Dobitnici Grammy nagrade Natalie Cole dijagnosticiran je hepatitis C, a tim virusnim oboljenjem jetre je vjerojatno zaražena uživanjem opojnih droga prije više od 30 godina."

Dok njezin PR kaže:
"Virus, otkriven za vrijeme rutinske kontrole, je vjerojatno posljedica uživanja narkotika prije puno desetljeća."

Simptomi hepatitisa su premor, grčenje u mišićima i Arapi koji prolaze ulicom u vašem smjeru, očito vam loveći pogled ali odbijajući vam se maknuti s puta, i kad se sudare s vašim ramenima, a vi se pitate kud svijet ide i zašto mladi moraju biti tako bezobrazni.

A i dehidracija je također simptom




Izvor: www.hecklerspray.com

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)