U Zagrebu je 28-29 listopada održan regionalni savjetodavni seminar u organizaciji EPF te Koalicije udruga u zdravstvu

EPFU organizaciji Europskog Foruma Pacijenata (European Patients’ Forum – EPF) te Hrvatske Koalicije udruga u zdravstvu održan je regionalni savjetodavni seminar, uz učestvovanje više od 30 udruga zemalja jugoistočne Europe, na kojem je bio i predstavnik Hepatosa kao Europski predstavnik pacijenata oboljelih od hepatitisa. Sastanku su prisustvovali, te održali izlaganje, brojni članovi i gosti, kako iz EPF tako i iz ostalih institucija; Mensura Dražić, Stanimir Hasurdjiev, Bernard Merkel, Nicola Bedlington, Roberta Savli, Nikos Dedes i ostali-

altalt
altalt

Također su održane dvodnevne radionice sa slijedećim temema:

 • Building a credible representative patient organisation: Governance, Ethics and Transparency, Silvia Misu, FDSC and Liuska Sanna, EPF
 • Developing and implementing an Advocacy Strategy, Nicola Bedlington, EPF and Christoph Thalheim, EMSP
 • Developing and implementing a Communication Strategy, Cynthia Bonsignore, EPF and Rob Campbell, EUPATI
 • Building a credible representative patient organisation: Governance, Ethics and Transparency
 • Developing and implementing an Advocacy Strategy
 • Developing and implementing a Communication Strategy
 • Working with national institutions, Stanimir Hasurdjiev, NPO
 • The key to successful partnership with stakeholders, Rebecca Johnson, IAPO
 • How to liaise with donors and build a fundraising strategy, Simona Biancu, ENGAGEDin
 • Working with national institutions
 • The key to successful partnership with stakeholders
 • How to liaise with donors and build a fundraising strategy

 

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)