„Što mi može virus?“ odgovara na pitanja učenika osnovnih i srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije

Predstava Što mi može virus?Nakon uspješne premijere i pozitivnih kritika, predstava „Što mi može virus?“ počela se prikazivati u osnovnim i srednjim školama Splitsko-dalmatinske županije. Predstavu je do sada pogledalo 450 osoba, a među njima i štićenici Doma za nezbrinutu djecu „Miljenko i Dobrila“ iz Kaštel Lukšića.
Učenici I gimnazije iz Dubrovnika, koji su bili na 2-dnevnom izletu u Splitu, također su pogledali predstavu zajedno s učenicima splitske Trgovačke škole.
Osim dobrih reakcija ciljane skupine, predstava nije ostavila ravnodušne ni nastavno osoblje u školama. Ovdje možete pogledati njihov osvrt na prikazivanje predstave u srednjoj školi „Braće Radić“ iz Kaštel Štafilića.

Predstava Što mi može virus?
 Predstava Što mi može virus?
 
 Predstava Što mi može virus?
 Predstava Što mi može virus? Predstava Što mi može virus?

Obilježen Svjetski dan hepatitisa 2020.

Hrvatsko društvo za bolesti jetre Hepatos danas, 28.07., je u svom InfoHep Centru u Splitu povodom Svjetskog dana hepatitisa organiziralo PCR testiranje na hepatitis C (HCV). Akcija je organizirana, p...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)