Sudjelovanje na XXIV godišnjem sastanku Hrvatskog gastroenterološkog društva

altČlanovi društva Hepatos sudjelovali su na XXIV godišnjem sastanku Hrvatskog gastroenterološkog društva, održanog u Bolu na otoku Braču od 16. – 18. rujna 2016. godine.

Na kongresu, čija su glavna tema bile "Mikrobne i nemikrobne upalne bolesti u gastroenterologiji", sastojao se od stručnog programa, skupštine Hrvatskog gastroenterološkog društva i satelitskih simpozija. Na kongresu su sudjelovali vodeći hrvatski gastroenterolozi, te gostujući predavači infektolozi.

Sudjelovanje na kongresu je bila odlična prilika za uspostavu novih kontakata, razmjenu iskustava i sticanje neophodnih znanja naših aktivista.

Ovom prilikom smo sudionicima predstavili aktivnost Mobilnog InfoHep Centra i rad uređaja FibroScan-a Compact 530, uz obraćanje predsjednice društva mr.sc. Tatjane Reić prije sekcije "Virusni hepatitisi i druge infektivne bolesti jetre".

 

Još jednom se zahvaljujemo Uprvanom odboru Društva, a posebice njegovom predsjedniku prof.dr.sc. Miroslavu Šimuniću, dr.med. što nam je omogućio sudjelovanje na sastanku.

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)