Simpozij povodom svjetskog dana hepatitisa

Simpozij WHD 2016"Prva globalna zdravstvena strategija o virusnim hepatitisima - kako je primijeniti na lokalnoj razini" naziv je predavanja kojim smo 28. srpnja sudjelovali na tradicionalnom devetom Simpoziju povodom Svjetskog dana hepatitisa 2016 na Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu.

Simpozij , koji se održava na infektološkoj klinici "dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu kao centralni događaj obilježavanja među stručnom zajednicom, okupio je oko 70-ak sudionika zdravstvenih djelatnika, predstavnika institucija, farmaceutskih tvrtika i udruga pacijenata.Program Simpozija:
- Predstava „LUCIJINA PRIČA“ Udruga „HEPATOS RIJEKA“ i Ri Teatar (scenarij: Branko Ružić; redatelj: Marko Dorčić; igraju: Nikolina Vorić, Igor Kondić i Luka Liker )
- Prva globalna zdravstvena strategija o virusnim hepatitisima - kako je primijeniti na lokalnoj razini Marijana Spaija ELPA – HEPATOS
- Epidemiologija virusnih hepatitisa u Hrvatskoj Tatjana Nemeth Blažić, HZJZ 
- Rezultati liječenja novim antivirusnim lijekovima u Hrvatskoj Adriana Vince, Klinika za infektivne bolesti «Dr. Fran Mihaljević»
- Liječenje kroničnog hepatitisa C u RH na teret obveznog zdravstvenog osiguranja Jelena Matuzović, HZZO
- Motivacija i edukacija oboljelih od kroničnog hepatitisa preduvjet je uspješnog liječenja Marica Trogrlić, Klinika za infektivne bolesti «Dr. Fran Mihaljević»
- Kvaliteta života oboljelih od virusnih hepatitisa Maja Erceg (HUHIV)

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)