Sudjelovanje na radionici "Obrada Kliničkih Protokola"

MilanoU Milanu je uz sudjelovanje predstavnika ELPA-e, među koima je bio i predstavnik Hepatosa, od 16.-18. ožujka 2012. godine održana radionica na temu „Obrada Kliničkih Protokola“.

Predavanje je predvodio profesor Massimo Puoti uz Tracy Swan te Svilen Konova koji djeluju u sklopu HCAHPS-a.

Na radionici su proučavani razni klinički pokusi sa lijekovima, njihova sigurnost, aktivnost, efikasnost te analize svih faza (1-4) kroz koje prolaze klinički pokusi sa posebnim naglaskom na nove generacije antivirusnih lijekova za hepatitis.

Zbog toga što će svi prisutni tijekom vremena biti uključeni u recenzije različitih oblika kliničkih pokusa vezanih uz lijekove za hepatitis, posebna je pažnja posvećena informiranju o pravima pacijenata koji sudjeluju u kliničkim pokusima, njihovoj sigurnosti te zaštiti u svakom pogledu.

Iznimno vrijedna radionica pružila je svim sudionicima kvalitetan input o tome kako se valoriziraju rezultati kliničkih testiranja, koje su granične vrijednosti pri uvrštavanju lijekova na liste, i mnogo drugih, zanimljivih i korisnih podataka.  

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)