Sudjelovanje na 22. konferenciji Azijsko-Pacifičkog udruženja za bolesti jetre

U Taipei International Convention Centeru (Taipei, Tajvan) održana je 22. konferencija Azijsko-Pacifičkog udruženja za bolesti jetre (APASL – Asian-Pacific Association for the Study of the Liver),16. – 19. veljače 2012.

U sklopu konferencije organizirani su broji satelitski simpoziji pod pokroviteljstvom vodećih svjetskih farmaceutskih tvrtki poput BMS-a, Novartisa, Rochea, MSD-a i drugih, te brojna stručna predavanja i radionice. Sudionici kongresa mogli su se upoznati s najnovijim dostignućima iz podučja hepatologije, posebice vezanim za virusne hepatitise.

Svjetski dan hepatitisa 2021 u Hepatosu

Povodom Svjetskog dana hepatitisa 28.07.2021 Hrvatsko društvo za bolesti jetre Hepatos će, pridržavajući se svih propisanih epidemioloških mjera, pružati usluge HCV testiranja i pregleda jetre Fibrosc...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)