Sastanak upravnog odbora WHA

alt

U Londonu je od 7-8 veljače održan sastanak World Hepatitis Alliance na kojem je prisustvovao i član Hepatosa kao predstavnik Europskih pacijenata oboljelih od hepatitisa..

Na sastanku je diskutirano o jačanju kapaciteta kako WHA tako i svake pojedine članice s time što je naglašena prednost Europe zbog jake pozicije Europske udruge pacijenata (ELPA). Kako bi ojačala svoju poziciju WHA planira osnivanje regionalnih ureda uz pomoć regionalnih ureda WHO.
Također je razmotren strateški plan za slijedeće tri godine.

Na globalnom planu je istaknuta velika prevalencija hepatitisa u području zapadnog Pacifika.

 

U svezi svjetskog dana hepatitisa razmotrene su prethodne uspješne kampanje te su razmotreni predloženi materijali za ovogodišnje obilježavanje svjetskog dana hepatitisa.

Drugog dana sastanka održano je predstavljanje ELPA-e članovima odbora sa naglaskom na Hrvatsku  te je održana radionica o radu sa medijima koju je držao Achim Kautz.

 

Društvo Hepatos u CEMEX-u Hrvatska

Dana 10. srpnja 2024., Mobilni tim Društva za bolesti jetre pružao je usluge Mobilnog InfoHep Centra - mobilne klinike, zaposlenicima tvrtke CEMEX Hrvatska omogućujući lakši pristup pregledima i eduka...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)