"HEPATOS" SUDJELOVAO U PROVOĐENJU GINKO PROJEKTA

GINKO projekt provodio se u Splitsko-dalmatinskoj županiji u sklopu provedbe projekta CARDS 2004 "Jačanje kapaciteta Republike Hrvatske za borbu protiv trgovine drogama i zlouporabe droga". Projekt se provodio u razdoblju 27. 09. - 30. 09. 2007. godine.
U projektu su osim naše udruge sudjelovali:

a) ANST 1700
b) Budi svoj
c) Klub liječenih alkoholičara Lučac-Manuš
d) Klub liječenih alkoholičara Split
e) Liga za prevenciju ovisnosti
f) Novi put
g) Novi život
h) Zajednica Papa Ivan XXIII
i) San Lorenzo Zajednica Cenacolo

Ginko projektGinko projektGinko projekt

Hepatos je 28. 09. 2007. zajedno s udrugom NOVI ŽIVOT i Ligom za prevenciju ovisnosti održao u zatvoru Bilice predavanje o hepatitisu. Na otoku Braču, u Supetru, 30. 09. 2007., zajedno s BUDI SVOJ, ANST 1700 i NOVI ŽIVOT, sudjelovali smo na štandu na kojem se dijelio informativno-edukativni materijal, baloni i prigodne majice.

Ginko projektGinko projekt

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)