Prezentacija prvih rezultata pod projekta „Dostupnom uslugom do zadovoljne zajednice: Info-hep centar na ratom pogođenim područjima Zadarske županije“

Prezentacija prvih rezultata pod projektaU Službi za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti u Zadru, održana je prezentacija prvih rezultata našeg pod projekta „Dostupnom uslugom do zadovoljne zajednice: Info-hep centar na ratom pogođenim područjima Zadarske županije“.
Prezentaciji su nazočili ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Zadra prof. dr. Zoran Škrgatić, mr. sc. Tatjana Reić, predsjednica naše udruge, dr. Alan Medić, voditelj Službe za epidemiologiju i kordinator Savjetovališta i testiranja za HIV/AIDS u Zadru, dr. Miro Morović, specijalist infektologije, dr. Nadia Cavenago-Morović, voditeljica Službe za školsku medicinu, prof. Margareta Mesić, voditeljica Službe za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti i dr. Marija Pupić-Bakrač, epidemiologinja u Službi za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti ZJZ Zadra.

  

 Rad Info-hep centra na terenu provodi se od ožujka ove godine i podrazumijeva testiranje i savjetovanje bar jednom mjesečno. Do sad se bilo jednom u Benkovcu, Obrovcu i Gračacu, gdje su svi rezultati testiranja bili negativni.

Predsjednica Društva ponovo u Gruziji

Po 9. put Predsjednica Društva mr.sc. Tatjana Reić, kao savjetnica, sudjelovala je u radu Technical Advisory Group u Tbilisi, Gruzija. U vremenu 15.-17.05.2024. navedena grupa, koju čine 8 savjetnika...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)