Predstava 'Djevojka koja nestaje' u srijedu igra u Gradskom kazalištu mladih u Splitu

U srijedu 23. prosinca u 19.30 sati u teatrinu Gradskog kazališta mladih u Splitu održat će se predstava 'Djevojka koja nestaje', redatelja Roberta Raponje.

U predstavi glume Ivana Gudelj i Duško Modrinić, oboje stalni članovi dramskog ansambla HNK u Osijeku.

 

Priča 'Djevojke koja nestaje' vrti se oko Elizabete, neobičnog, svojeglavog i neposlušnog mladog ženskog bića, koja je sva naopaka i sasvim na svoju ruku.

Predstava je do sada 26 puta odigrana u Hrvatskoj i susjednoj Bosni i Hercegovini, a kroz duhovite scene obrađuje temu djevojke čiji svijet odudara od ovog našeg.

Kako Ivana i Duško dočaravaju kći, majku, oca, psihijatra, psihoterapeutkinju, djeda i skitnicu, najbolje će se uvjeriti svi oni koji u srijedu dođu pogledati predstavu, koja se ovoga puta igra u humanitarne svrhe.

 

Izvor

Predsjednica Društva ponovo u Gruziji

Po 9. put Predsjednica Društva mr.sc. Tatjana Reić, kao savjetnica, sudjelovala je u radu Technical Advisory Group u Tbilisi, Gruzija. U vremenu 15.-17.05.2024. navedena grupa, koju čine 8 savjetnika...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)