POZIV i registracija na MedTalk "Nealkoholna masna bolest jetre - tiha epidemija"

Hrvatsko društvo za bolesti jetre „Hepatos“ domaćin je društveno odgovorne inicijative MedTalk-a koja se organizira u sklopu Mjeseca borbe protiv raka jetre. 

Važnost primarne i sekundarne prevencije HCC-a kroz rano otkrivanja i redovito praćenje bolesnika koji imaju predisponirajuće čimbenike za razvoj  kronične bolesti jetre s naglaskom na pacijente s NAFLD-om bit će tema MedTalk-a pod naslovom „Nealkoholna masna bolest jetre – tiha epidemija“

koji će se virtualno održati u utorak, 26. listopada 2021. od 17 do 19 sati.

Svi zaintereseirani mogu se registrirati za sudjelovanje ovdje

Kako bi odgovorili na potrebe bolesnika i olakšali im suočavanje s dijagnozom HCC u trenutku kad je postavljena, tijekom diskusije prijedlog skice puta HCC bolesnika kroz zdravstveni sustav donijet će sljedeći panelisti:

  • doc. dr. sc. Mario Šekerija - voditelj registra za rak RH i voditelj odjela za maligne bolesti HZZJZ
  • prof. dr. sc. Neven Ljubičić - predsjednik Hrvatskog gastroenterološkog društva
  • prof. dr. sc. Ivica Grgurević - dopredsjednik Hrvatskog gastroenterološkog društva i pročelnik Zavoda za gastroenterologiju, hepatologiju i kliničku prehranu KB Dubrava
  • dr.med. Tomas Matić, v.d. pročelnika Dnevne bolnice Sveučilišne klinike Vuk Vrhovac KB Merkur
  • dr. med. Vjekoslava Amerl Šakić - članica KoHOM-a
  • prof. dr. sc. Stjepko Pleština – predsjednik Hrvatskog društva za internističku onkologiju i predstojnik Klinike za onkologiju KBC-a Zagreb
  • mr. sc. Tatjana Reić – predsjednica Društva „Hepatos“

Skup će moderirati novinarka Hrvatske televizije gđa. Ruža Ištuk.

Ovim putem pozivamo Vas da poduprete važnost ove aktualne teme te se pridružite panel diskusiji registracijom na:  https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_fW5EfNRMRvGFIRPRuTCT5g

Dnevni red skupa možete vidjeti ovdje

 

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)