POLICY MEETING „Hepatitis C: početak kraja“, Zagreb 19. veljače 2016.

altHrvatska Udruga Liječenih i Oboljelih od Hepatitisa “Hepatos” i Ured Svjetske zdravstvene organizacije u Republici Hrvatskoj organiziraju sastanak/okrugli stol radnog naziva „Policy sastanak Hepatitis C: početak kraja“, s ciljem sagledavanja postojećeg stanja u skrbi oboljelih od virusnih hepatitisa i procjene ekonomskog tereta bolesti u budućnosti. Domaćica sastanka je zastupnica u EU Parlamentu i članica grupe „Friends of liver“ pri EU Parlamentu, Biljana Borzan.

Sastanak će se održati 19. veljače 2016. godine, s početkom u 10 sati u hotelu Palace u Zagrebu.

Ovim sastankom ćemo na jednom mjestu po prvi puta okupiti sve dionike iz Republike Hrvatske koji imaju dodirne točke s hepatitisom, a prisustvovat će mu i gosti iz susjednih zemalja.
Među govornicima svoje sudjelovanje je potvrdila i predsjednica Odbora za zdravstvo Hrvatskog Sabora dr. Ines Strenja-Linić, kao i respektabilni gosti iz Kopenhagena WHO EURO regije, World Hepatitis Alliance (WHA), Center for Disease Analysis (CDA)…

Svrha sastanka je predstavljanje radnih planova okupljenih sudionika u narednom periodu i usklađivanje aktivnosti kako se iste ne bi preklapale; kako bi zajednički radili za dobrobit oboljelih od virusnih hepatitisa poboljšanjem kvalitete življenja, smanjenjem stigme, eliminacijom diskriminacije, dostupnošću novih terapija, efikasnošću i ekonomičnošću liječenja te razmišljanjima o eliminaciji hepatitisa.

 

Dnevni red

Predsjednica Društva ponovo u Gruziji

Po 9. put Predsjednica Društva mr.sc. Tatjana Reić, kao savjetnica, sudjelovala je u radu Technical Advisory Group u Tbilisi, Gruzija. U vremenu 15.-17.05.2024. navedena grupa, koju čine 8 savjetnika...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)