Najava javne akcije u Sinju - InfoHep Centar

altU sklopu projekta „INFO-HEP CENTAR - prekograničnom suradnjom do lako dostupnih zdravstvenih i socijalnih usluga ", koji je financiran je iz pretpristupnih sredstava Europske Unije u sklopu programa pretpristupne pomoći IPA 2: IPA Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007.-2013., u suradnji s Nastavnim Zavodom za javno zdravstvo Splitsko – dalmatinske županije, provodimo savjetovanja te besplatna i anonimna testiranja na hepatitis C u manjim gradovima županije (Vrgorac, Imotski, Makarska, Sinj, Vrlika, Supetar).
Takav mobilni InfoHep Centar održati će se i u Sinju, u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije kod dr. Ane Kokot Živalj, dana 04. travnja 2014. godine u vremenu od 10 do 13 sati te se ovim putem pozivaju svi zainteresirani građani da dođu i obave testiranje i informiraju se o virusnim hepatitisima.
S ciljem najave i promocije InfoHep Centra članovi organizacije Hepatos su posjetili Dom zdravlja, Crveni križ, Srednju strukovnu školu bana Josipa Jelačića, Gradsku upravu, Policijsku postaju, Udrugu hrvatskih branitelja dragovoljaca iz Domovinskog rata, Udrugu za civilno društvo i kvalitetu življenja Srma te ljekarne, gdje smo podijelili brošure, letke i plakate s pozivom na javnu akciju.
 
 
 
Ovom prilikom podijelili smo:
1) 400 letaka "Diskriminacija je pogubna bolest, a hepatitis može biti izlječiva!"
2) 150 Hepatitis C brošura
3) 150 Hepatitis B brošura
4) 30 majica "Diskriminacija je pogubna bolest, a hepatitis može biti izlječiva!"
5) 20 plakata "Diskriminacija je pogubna bolest, a hepatitis može biti izlječiva!", s podacima o održavanju akcije.
 
Projekt  „INFO-HEP CENTAR – prekograničnom suradnjom do lako dostupnih zdravstvenih i socijalnih usluga“ financiran je iz pretpristupnih sredstava Europske Unije u sklopu programa pretpristupne pomoći IPA 2: IPA Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007.-2013.
 
 
  Projekt „INFO-HEP CENTAR – prekograničnom suradnjom do lako dostupnih zdravstvenih i socijalnih usluga“ je sufinanciran od Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge

Mobilni InfoHep Centar u Imotskom

Društvo Hepatos nastavilo je pruzati usluge Mobilnog InfoHep Centra u braniteljskim udrugama. Aktivisti Hrvatskog društva za bolesti jetre Hepatos 11.11.2021 su odrzali javno zdravstvenu akciju Mobil...

Mobilni InfoHep Centar u Drnišu

Aktivisti Hrvatskog društva za bolesti jetre Hepatos danas, 09.11.2021, su odrzali javno zdravstvenu akciju Mobilnog InfoHep Centra u suradnji s Udrugom 142. brigade HV u prostorijama HGSS-a Drniš....

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)