Konferencija o Hepatitisima B i C u mediteranskim i zemljama Balkana

Predsjednica Udruge, mr. sc. Tatjana Reić, sudjelovala je na Konferenciji o hepatitisu B i C u mediteranskim i zemljama Balkana,održanoj od 5.-7. prosinca 2012. godine u Nikoziji, Cipar.

Na Konferenciji se ujedinio velik broj dioničara kako bi urgirali formulaciju i implementaciju učinkovitih politika i ciljanih akcija od strane nacionalnih vlada, davatelja zdravstvenih usluga i civilnog društva u borbi protiv hepatitisa B i C.

Konferencija podržava prethodni rad u domeni hepatitisa B i C, osobito odluku 63. Svjetske zdravstvene skupštine o virusnim hepatitisima iz svibnja 2010. godine, MEP Thomas Ulmer-ov poziv na akciju o hepatitisu B pokrenut na Europskom parlamentu 2006. godine, pisanu deklaraciju Europskog parlamenta o hepatitisu C iz 2007. godine, poziv na akciju pokrenut na briselskoj konferenciji o hepatitisu B i C u Europi 2010. godine i akciju Svjetske zdravstvene organizacije – Prevencija i kontrola infekcija virusnim hepatitisom: Okosnica za globalnu akciju, pokrenuta u srpnju 2012. godine.


Ovaj poziv na akciju odobren je od:
Takis Hatzigeorgiou MEP
Stephen Hughes MEP
Alojz Peterle MEP
Viral Hepatitis Prevention Board
European Association for the Study of the Liver
European Liver Patients Association
World Hepatitis Alliance
International Centre for Health, Migration and Development
Hepatitis B and Public Policy Association.

Call to Action

Aktivnosti na HepHIV 2023 konferenciji

HepHIV 2023 održavao se ovog tjedna u Madridu. Predsjednica Društva  mr.sc. Tatjana Reić sudjelovala je tijekom događanja usmjerenog na napredak i implementaciju integriranog testiranja, nove tehnolog...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)