Javnozdravstvene akcije Udruge Hepatos-Koprivnica

Hepatos-KoprivnicaUdruga Hepatos-Koprivnica je u sklopu svojih aktivnosti organizirala dvije akcije besplatnog i anonimnog testiranja na virusni hepatitis C.

Prva akcija održana je 15. rujna 2009. godine u prostorima kino dvorane Podravke u suradnji sa Udrugom branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata djelatnika Podravke. U sklopu akcije testirana su 23 branitelja Domovinskog rata na HCV. Svi testirani su bili negativni.

19.9.09.god. u sklopu akcije Knjižnice i čitaonice "Fran Galović" pod nazivom "Dan otvorenih vrata" od 9-11h provodile su se dvije zdravstvene akcije: provjera vida i testiranje na hepatitis C virus.  U sklopu akcije testirano je 25-tero ljudi, od kojih niti jedna osoba nije bila pozitivna.

 {morfeo 10}

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)