Hepatos obilježio 5. Proljetni Europski tjedna testiranja

Proljetni Europski tjedna testiranja obilježen je, po peti put, od 16. do 23. svibnja 2022. aktivnostima diljem Europe!

Društvo Hepatos, kao jedan od inicijatora ovog događaja, se tradicionalno priključilo aktivnostima više od 130 organizacija i testiranjima, informiranjem te, najvažnije, povezivanjem u skrb više od 120 pripadnika marginaliziranih skupina u ruralnim područjima doprinijelo razvoju i provedbi eliminacije virusnih hepatitisa u RH.

Tijekom tjedna aktivisti Društva, u suradnji s partnerskim organizacijama, su sudjelovali u raznim javnozdravstvenim akcijama, medijskim istupima te organiziranim događajima.

Europski tjedan testiranja europska je kampanja koja potiče partnerske organizacije — da aktivnim pristupom, zagovaranjem, pružanjem usluga u lokalnim zajednicama i zdravstvenim institucijama diljem Europe ujedine i pojačaju napore u testiranju i promicali svijest o prednostima ranijeg testiranja na hepatitis i HIV.

Ova inicijativa napredovala je od svog početka i postala daleko priznat i prepoznat europski događaj sa stotinama organizacija koje sudjeluju svake godine.

 

 

Hepatos na simpoziju "Abeceda hepatitisa"

Društvo Hepatos sudjelovalo je na multidisciplinarnom simpoziju "Abeceda hepatitisa" koji je održan 13.05.2023. u KBC Zagreb- Edukacijskom Centru Zapad. Predsjednica Društva mr.sc. Tatjana Reić tijeko...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)