Hepatos na AASLD - The Liver Meeting, San Francisco, USA

Predsjednica udruge, mr.sc. Tatjana Reić, sudjelovala je na međunarodnom kongresu The Liver Meeting 2011, koji je održan tijekom 62. sastanka američke organizacije za proučavanje jetrenih bolesti American Assosiation for the Study of the Liver Diseasse (AASLD).
Kongres je održan u Moscone West Convention Center-u  u San Franciscu, 04.-08. studenog 2011.
Tradicionalno, The Liver Meeting je za hepatitis pacijente i stručnjake bio „događaj godine“ gdje su se predstavili najnoviji lijekovi u razvoju za terapiju virusnog hepatitisa C i B.

Ciljevi sudjelovanja na kongresu bilo je jačanje kapaciteta i usavršavanje znanja tj. učenje i upoznavanje s novim postignućima iz područja hepatologije te održavanje postojećih i stvaranje novih kontakata s bitnim dionicima:
stručnjacima, stavotvoriteljima i donosiocima odluka tzv. opinion makers i opinion leaders, predstavnicima farmaceutske i popratne industrije.
Tako su, osim prisustvovanja predavanjima i simpozijima sukladno kongresnom rasporedu, održani i brojni radni sastanci s važnim dionicima i predstavnicima farmaceutskih tvrtki.
Boravak u SAD-u iskorišten je i za posjet Upravnoj zgradi, proizvodim pogonima  i laboratorijima tvrtke Gilead, u Foster Cityju.

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)